Over ons

dichtbij zahet...

dichtbij uw cultuur...“Zahet is een zorgaanbieder met veel ambitie. Ons speerpunt is de aandacht voor taal en cultuur van onze cliënten. Dat wat ons kleurrijk en uniek maakt.”


Atanur Erkaslan

Oprichter/Bestuurder


Stichting met veel potentie


Sinds de opstart van Stichting Zahet in 2008 zijn wij operationeel op het gebied van thuiszorg in de regio Nijmegen. Zahet was en is ambitieus om te blijven doorontwikkelen. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om het dienstenaanbod van Zahet uit te breiden met zorg-met-verblijf in onze mooie gasthuizen in Beek-Ubbergen en Nijmegen. Wij bieden daar zorg aan hen die het thuis niet meer redden. Wij hebben bemerkt dat de vraag, met name van de allochtone doelgroep, groeiende is; wij danken dat aan onze cultuursensitiviteit. Deze staat hoog in het vaandel in onze missie en visie.

Bij zorg voor ouderen is het belangrijk om aandacht te schenken aan de oorspronkelijke taal en cultuur.

Begin 2015 heeft 1 op de 5 personen in Nederland een migrantenachtergrond (3,7 miljoen mensen waarvan 2.1 miljoen van niet-westerse afkomst en 1,6 miljoen van westerse afkomst). In de toekomst gaat dit toenemen naar 1 op de 3 personen. In de grote steden heeft nu al meer dan de helft van de inwoners een niet-Nederlandse achtergrond. Het aantal 65plussers onder de migranten is nu 11%.

Ontmoet ons team

Atanur Erkaslan


Bestuurder


E: atanur@zahet.nl

T: 024-7630420

Erdogan Kaya


Bestuurder


E: e.kaya@zahet.nl

T: 06 523 535 61

Achraf Janati


Financial Controler


E: a.janati@zahet.nl

T: 024-7630420

Zeynep Bal


HRM Adviseur | Coördinator Begeleid Wonen | Dagbesteding en Ambulante begeleiding


E: z.bal@zahet.nl

T: 024-7630420

Kim Loeffen


Wijkverpleegkundige


E: k.loeffen@zahet.nl

T: 06-840 703 75

COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.